Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Virtual Evenement

Online Verbinden met Moeder Aarde

29 juli -20:00-21:00

Virtual Evenement
15€

Wekelijks, op donderdagavond van 20.00-21.00 uur is er via Zoom een meeting, waar ik je ondersteun om een zo goed mogelijke verbinding te krijgen met Moeder Aarde, zodat je wortels kunnen reiken in de diepste lagen van haar. Verbinden met Moeder Aarde geeft je een diepere verbinding met jezelf, je kunt tappen uit een enorm vat van kennis, wijsheid, healing power en onvoorwaardelijke liefde, en nog zo veel meer. Al deze geweldige cadeau’s zijn er niet alleen voor een paar mensen, maar is er voor iedereen. Dus ook voor jou, gewoon door het feit dat je op deze planeet geboren bent. Je kunt jezelf zien als een zaadje wat hier gepland is, wat haar wortels kan laten groeien in de aarde. Hoe dieper en beter de wortels ingeplant kunnen worden, hoe groter, krachtiger en gezonder de boom wordt, en hoe betere en mooiere vruchten het kan dragen. Deze vruchten zijn dat wat je in de wereld zet.

Deze bijeenkomsten zijn zo opgebouwd, dat er ruimte is voor inzichten, het ervaren van Moeder Aarde en het stellen van vragen. Het is dan ook Moeder Aarde en de deelnemers die bepalen wat het globale thema van die avond zal zijn. Natuurlijk is de drum ook aanwezig, er is geen beter instrument wat je kan laten aarden, dan een rituele drum.

Gegevens

Datum:
29 juli
Tijd:
20:00-21:00
Kosten:
15€
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Clementine Bergmans
E-mail:
mail@natureclicx.com

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Verbinden Moeder Aarde
15.00
Onbeperkt