The Shamanic Way

Koop jouw Drum

De sjamanistische- of rituele drum

De drum is een oeroud instrument wat al in de ijstijd werd gebruik voor rituelen en bijeenkomsten. Zo goed als alle volkeren maakte (maken) gebruik van een drum, van noord tot zuid en van oost naar west.

Een sjamanistische- of rituele drum, wordt vaak gebruik als gids, genezer, leraar en vriend. Het is een verlengstuk voor velen die sjamanistisch werken. Je kunt het gebruiken voor jezelf, maar ook voor een ander als bv genezer, en je kunt het ook inzetten bij groepen en ceremonies.

Het sjamanistisch drummen, onderscheiden van andere soorten drumwerk, omdat het meestal gebruik maakt van aanhoudende, repetitieve drumritmes. Deze trommelritmes hebben een aantal fysiologische effecten op het lichaam, maar zijn van bijzonder belang voor sjamanistische beoefenaars die willen communiceren met andere bewustzijn. 

Alle drums die ik maak, worden op een traditionele manier en in ceremonie gemaakt.  De spirit van de dieren en bomen waar gebruik van gemaakt wordt, worden geëerd en gerespecteerd. Alle materialen voor de drums hebben een ethische afkomst.

Bestellen van je drum

Op dit moment heb ik nog geen voorraad waaruit je kunt kiezen. Door onderstaand formulier in te vullen, kun je jouw drum bestellen. Het voordeel hiervan is dat je, vrijblijvend, in het berichten-vak nog informatie kunt invullen, wat ik mee kan nemen in het maken van je drum. Heb je hulp nodig bij de keuze van de juiste drum, kijk dan op deze pagina waarin ik uitleg hierover geef. Nadat je het formulier ingevuld en verzonden hebt, krijg je de factuur van het totale bedrag per mail toegestuurd. Wanneer dit bedrag overgemaakt hebt, ga ik direct aan de slag met je drum. 
Je moet er wel rekening mee houden, dat het tussen 1-2 weken duurt voordat de drum bij je is.

Drum keuzes

Voor meer info zie hier

Grootte van de drum

(alle prijzen in incl. btw)

  • 37,5 cm = € 219,-
  • 42 cm = € 249,-
  • 47 cm = € 299,-
  • 52 cm = € 329,-
Keuze huiden
  • edelhert = inclusief
  • paard = inclusief
  • rendier = inclusief
  • damhert = + € 20,-
  • wild zwijn = + € 20,-
Afkomst van huid

Alle huiden hebben een ethische afkomst. 

1 jaar garantie

Op alle door mij gemaakte drums, krijg je een garantie van één jaar. Kijk hier voor meer info.

Bestel je drum via dit formulier

Groote van de Drum

Keuze van Huid

Algemene Voorwaarden

12 + 12 =

1 jaar garantie op alle drums

Gratis verzending binnen NL en B

Edisonstraat 2
5051 DS Goirle

+31623364015
mail@natureclicx.com

Kvk-nr: 70976007
BTW-nr: NL143176651B02