The Shamanic Way

Garantie

Garantie

Eén jaar garantie op de sjamanistische- of rituele drum

Op alle Sjamanistische- of Rituele Drums die gemaakt zijn door NatureclicX, zit een garantieperiode van één jaar, vanaf de datum dat de drum naar je verstuurd wordt. Ik geloof in de kwaliteit van de medicijnhulpmiddelen die gemaakt worden door NatureclicX, je kunt hier vele jaren van genieten. Mocht het artikel toch defect gaan, laat het mij dan onmiddellijk weten op +31623364015 of door een e-mail te sturen zodat ik het probleem zo snel mogelijk kan evalueren en verhelpen.

Deze garantie dekt geen schade door, verkeerd gebruik van de drum of enig probleem in verband met onjuiste opslag, transport of slecht onderhoud van de drum.

Het is wel fijn wanneer je helemaal tevreden bent met alles wat je van NatureclicX koopt. Is er, om welke reden dan ook, een probleem met je Sjamanistische Drum binnen een jaar na aankoop, neem dan onmiddellijk contact met me op.

Elk artikel moet worden geretourneerd in een geschikte verpakking. We zullen dan zorgen voor reparatie of vervanging indien nodig.

Zodra ik het item(s) ontvangen heb, wordt het gecontroleerd en nemen ik per e-mail contact met je op om dit te bevestigen en wat mijn advies is.

Soms gebeuren er ongelukken en gaan drums kapot. Zelfs als het niet onder de bovenstaande garantie valt, of zelfs als het geen van door NatureclicX gemaakte drums is, neem dan contact met me op als je drum kapot is, ik kan je wellicht adviseren hoe deze kan worden gerepareerd.

  Edisonstraat 2
  5051 DS Goirle

  +31623364015
  mail@natureclicx.com

  Kvk-nr: 70976007
  BTW-nr: NL143176651B02