The Shamanic Way

Privacyverklaring

NatureclicX, gevestigd aan Edisonstraat 2, 5051 DS  Goirle, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

Edisonstraat 2
5051 DS  Goirle
+31623364015
https://www.natureclicx.com

Clementine Bergmans is de Functionaris Gegevensbescherming van NatureclicX zij is te bereiken via mail@natureclicx.com.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

NatureclicX verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mail@natureclicx.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

NatureclicX verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • NatureclicX verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

NatureclicX neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van NatureclicX) tussen zit. NatureclicX gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

 

Inschrijven nieuwsbrief:

Gevraagde gegevens:

  • Voornaam
  • E-mailadres

Opt-in formulier is aangestuurd vanuit Autorespond, aldaar de bovenstaande gegevens bewaard en gebruikt voor nieuwsbrieven die vanuit Autorespond worden verstuurd.

 

Verkoop producten als Drums en workshops:

Gevraagde gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

Deze worden gebruik voor het opstellen van een factuur en het kunnen afhandelen van de betaling.

De verkoop op www.natureclicx.com voor workshops, geschied door verwerking in Autorespond, dit is gekoppeld aan Mollie voor het afhandelen van de betaling. Mollie is gekoppeld aan de bunq bank en is tevens gekoppeld aan Moneybird. De gegevens in Moneybird wordt buiten Clementine Bergmans nog ingezien en verwerkt door haar administratiekantoor Admenz.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

NatureclicX bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende van persoonsgegevens:

Nieuwsbrief; voornaam en e-mailadres: tot wederopzegging door klant
Aankoop; persoonsgegevens worden 7 jaar bewaard, conform eis belastingdienst

 

Delen van persoonsgegevens met derden

NatureclicX deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. NatureclicX blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

NatureclicX gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar mail@natureclicx.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. NatureclicX zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

 

Klachten

NatureclicX wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

NatureclicX neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via mail@natureclicx.com.

Edisonstraat 2
5051 DS Goirle

+31623364015
mail@natureclicx.com

Kvk-nr: 70976007
BTW-nr: NL143176651B02

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]