Wat ik dag en nacht kan doen, is filosoferen over het leven. Het leven dat we hier leiden. Hoe dit leven meer een overleven geworden is. Ik vind dit heel fascinerend en pijnlijk tegelijk. 

Mijn intentie is om ondersteuning te geven om uit het overleven en in het leven te komen. Alles wil ik bespreekbaar maken, alles wat er in me zit mag eruit. Ik wil dit in een vorm doen dat het soort conversatie is tussen jou en mij. Heb je ideeën en wil je graag dat ik mijn visie van een bepaald onderwerp geef, laat het weten. Schrijf een reactie hieronder, wil je het meer privé doen kun je ook reageren via mail.

Zo snel veranderen?

Ja dus….
Ik zal even uitleggen voor diegene die het niet gevolgd hebben. Nog maar kortgeleden, een paar maanden, was ik begonnen met NatureclicX, nadat ik eind 2015 gestopt was als osteopaat. Ik noemde dit ‘Verbind Hart & Hoofd’. Hierbij zou ik mensen ondersteunen, in kleine groepjes, om deze verbinding steviger tot stand te brengen en vanuit deze kracht beslissingen te kunnen maken en te leven. Het voelde goed en fijn om te doen, er bleef toch een maar…….. 

Deze ‘maar’ kwam van mijn binnenste. Het duurde even voordat ik precies de vinger kon leggen op wat het was. Omdat de ‘maar’ uit zo’n diepte van mijn kwam, wist ik dat ik hiermee nog niet helemaal mijn bestemming leefde, of beter gezegd, de vorm klopte nog niet helemaal.
De missie van de afgelopen twee jaar, is geweest om ‘the true meaning of life’ te vinden en van hieruit te leven, omdat ‘De Hart en Hoofd Cirkel” niet helemaal paste ben ik ermee gestopt, nu dat het nog niet vol en het gemakkelijker ging.

Waarom Blogs?

Om dit kort en kracht te zeggen. Het is een levenslange wens om te schrijven. Door veel oordelen van mijn kant, dat ik niet goed genoeg zou zijn en omdat ik dyslectisch ben.
Nu ben ik op een punt aangekomen, dat ik niet meer wil luisteren naar de vooroordelen, maar wil gaan voor mijn passie. Zo heb ik twee passie-vliegen in één klap, mensen ondersteunen en schrijven.

En ja, er zullen schrijf- en taalfouten voorkomen, en ja, ik vind dit heel vervelend, en ja ik doe er alles aan wat in mij zit om dit te voorkomen. Bij deze verontschuldig ik me bij diegenen die daar last van hebben.

Onderwerpen van de blogs

In grote lijnen zal de intenties van mijn blogs zijn, om op een positieve manier naar het leven te kijken. Ook denk ik nog steeds dat Hoofd & Hart Verbinden een hele belangrijke en goede manier is om evenwichtiger en gelukkiger in het leven te staan. 

In mijn blogs, schrijf ik ook over persoonlijke ervaringen. Zo leer je me wat beter kennen en misschien herken je sommige van mijn ‘ploeteringen’.

In mijn tweede blog, ‘van Osteopaat naar Blogger’, beschrijf ik mijn zoektocht naar het vinden van de juiste vorm (blogs dus) waarin ik mijn passie wil uitdragen….. Tjonge, het is een hele bevalling geweest!Jullie ondersteuning

Het schrijven van blogs leek me al heel lang leuk, maar ik dacht dat dit meer een hobby was dan een beroep. Na me hierin verdiept te hebben, weet ik dat er heel wat mensen van leven.

Bij mijn blogs komen advertenties. Afhankelijk wanneer jij dit leest, zijn ze deze er die misschien al. Met deze advertenties verdien ik een wat geld. Om een succesvol blogger te worden, is het nodig om veel ‘verkeer’ te hebben, dat wil zeggen, veel mensen die de blogs lezen en erop reageren.

Mijn vraag aan jou is, of je me wilt ondersteunen, om zoveel mogelijk bezoekers naar mijn blogs te leiden. Door mensen waarvan je weet dat ze iets aan mijn blogs zouden kunnen hebben. Via de verschillende social media en gewoon mijn blogpost te delen. Zo kan mijn lezersaantal verder groeien. Ondertussen leer ik meer en meer over de wereld van bloggen en hoe ik hiervan in ‘leven’ kan blijven…

Donaties

Waar ik ook, na veel aarzeling, voor gekozen heb, is je de mogelijkheid te geven om een donatie te doen. Wanneer je iets hebt aan mijn blogs en als je daarvoor iets wilt geven, zit onderaan iedere blogpost een knop waarmee je rechtstreeks op mijn bankrekening een donatie kunt storten (er blijft dus niks plakken aan een derde partij). Ik vind dit heel spannend en ben na overleg met een aantal mensen toch overstag gegaan. Ik wil alles wat er in me zit, met je delen en ik zou het heel fijn vinden als ik dit zou kunnen blijven doen. Dit gaat via iDeal, Sofort en wanneer je een bunqer bent (mensen die een account bij de bunq bank hebben) gaat dit ook.