Online verbinden met Moeder Aarde

 “I will not rescue you.
For you are not powerless.
I will not fix you.
For you are not broken.
I will not heal you.
For I see you, in your wholeness.
I will walk with you through the darkness.
As you remember your light.”

Sheree Bliss Tilsey

Verbinden

Door te verbinden met Moeder Aarde, kun je tappen uit een enorm vat van kennis, wijsheid, healing power, onvoorwaardelijke liefde, en nog zo veel meer. Al deze geweldige cadeau’s zijn er niet alleen voor een paar mensen, maar is er voor iedereen. Dus ook voor jou, gewoon door het feit dat je op deze planeet geboren bent. Je kunt jezelf zien als een zaadje wat hier gepland is, wat haar wortels kan laten groeien in de aarde. Hoe dieper vanuit verbinding de wortels ingeplant worden, hoe groter, krachtiger en gezonder de boom wordt, en hoe betere en mooiere vruchten het kan dragen. Deze vruchten zijn dat wat je in de wereld zet.

Stel je voor, en voel eens in jezelf, welke schoonheid en kracht er in je leeft, wanneer je diep verbonden bent met Moeder Aarde, kun je dit maal 100 doen, en misschien nog wel meer…… De mogelijkheden zijn onvoorstelbaar groot. Het is juist de verbinding die dit allemaal mogelijk maakt.

Grote veranderingen

We zijn op de vooravond van een enorme verandering, of beter gezegd, de verandering is al gaande. Er is zoveel meer bewustzijn onze kant op aan het komen, dat we er een beetje (veel) van in chaos zijn. De mate van bewustzijn wat aan het komen is, is hier al vele honderden jaren niet meer geweest. Dit vraagt dan ook, om veel op te ruimen, om veel los te laten, veel te healen, alles wat je niet meer dient mag weg. Zo maak je ruimte om dat wat er voor je onderweg is, binnen te kunnen laten en zijn plek in te kunnen nemen. De motor van dit alles is, liefde, onvoorwaardelijke liefde.

Er is dan ook geen beter leraar dan Moeder Aarde om je te ondersteunen, door je te verbinden met haar bewustzijn, verruim je het jouwe met enorme sprongen. Moeder Aarde zal je alles aanreiken wat je nodig hebt om dat te doen, wat voor jou van belang is. Dit kan in vele verschillende vormen zijn.

Wanneer je een verbinding op gang gebracht hebt, zul je je ook meteen beter en krachtiger voelen. De rare wereld van dit moment, zal minder invloed op je hebben en je zult je meer kunnen richten op dat wat voor jou belangrijk is. Je kan dat healen wat er geheald moet worden, of het nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Natuurlijk gaat dit niet in een keer, dit is een relatie, zo als alle andere relaties, die je moet onderhouden, zodat je het steeds verder kunt uitdiepen.

Weekelijkse bijeenkomst via Zoom

Wekelijks, op donderdagavond van 20.00-21.00 uur is er via Zoom een meeting, waar ik je ondersteun om een zo goed mogelijke verbinding te krijgen met Moeder Aarde, zodat je wortels kunnen reiken in de diepste lagen van haar. Deze bijeenkomsten zijn zo opgebouwd, dat er ruimte is voor inzichten, het ervaren van Moeder Aarde en het stellen van vragen. Het is dan ook Moeder Aarde en de deelnemers die bepalen wat het globale thema van die avond zal zijn. Natuurlijk is de drum ook aanwezig, er is geen beter instrument wat een verbinding met de aarde tot stand kan brengen, dan een rituele drum. Er wordt dan ook naar het gerefereerd als ‘de hartslag van Moeder Aarde’.

  • Je kunt je aanmelden zo vaak als je wilt, of het nu één keer is, of elke donderdagavond. Zo vaak als goed voor je is.
  • Elke bijeenkomst kost € 15,-
  • Nu kun je je alleen nog maar betalen via PayPal, dit is ook een veilige manier van betalen, waar je gebruikt kunt maken van je creditcard.
  • Ben je nog niet bekent met Zoom, vind je hier een filmpje die je verder kan helpen.

Overzicht

We beginnen op donderdag 20 mei 2021 van 20.00 tot 21.00 uur.

Elke week op donderdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur is er een online samenkomst. Dit uur wordt verdeeld in drie delen:

  • Inzichten krijgen
  • Verbinden
  • Vragen

Het ‘thema’ van de avond wordt bepaald door Moeder Aarde en jou als deelnemer.

Aanmelden

Hieronder vind je een overzicht van de eerstvolgende bijeenkomsten. Op de pagina ‘agenda’ vind je het hele overzicht van de tot nu toe geplande bijeenkomsten. Je klinkt op die bijeenkomst(en) waar je aan wilt deelnemen. Je krijgt dan een overzicht en ook een mogelijkheid tot betalen. Tot nu toe, is dit wel nog alleen mogelijk met PayPal.
Iedere bijeenkomst kost € 15,- en je kunt er aan zoveel deelnemen als je zelf wilt.

Overzicht 

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven.