Er is genoeg in de wereld waar je je dood aan kunt ergeren, maar er is nog veel meer schoonheid. Soms moet je gewoon even met een andere ‘bril’ kijken

Dit is iets waar ik elke dag weer zo blij van kan worden. 

Is dit niet geweldig?

Lariks

De Lariks is de enige naaldboom in deze contreien die in de winter zijn naalden verliest. Wil je me in het voorjaar zien springen van geluk, dat is het bij dit beeld. Wanneer de naalden weer terugkomen als een soort kleine borsteltjes. Deze zitten vol met vitamine C en zo jong, heel goed verteerbaar. De kleine witte bolletjes worden dennen(lariks)appeltjes.

Uren kan ik hier naar kijken
Wat een kracht

Er zijn nog vele voorbeelden van simpele dingen in het dagelijks leven, wat me heel erg gelukkig en blij kan maken. Ik ben benieuwd…….
Waar word jij gelukkig van?
Tijdens het schrijven van deze blogpost, begint het te regen. De geur die door de open deuren binnenkomt, is alweer iets zaligs.

Kleine dingen

Het zijn maar hele kleine dingen en korte momenten. Maar deze korte, kleine momenten zijn er honderden per dag. Het is aan mij, of ik er open voor sta en me wil laten raken. Dan kan ik honderden van deze geluksmomentjes op één dag voel. Dit is voor mij rijkdom.

Wanneer je wacht op het grote geluk, kun je ondertussen al van deze kleine momentjes genieten, dan valt het wachten een stuk minder zwaar. En waarschijnlijk ontdek je na een tijdje, dat geluk in het kleine zit.

Voor mij liggen deze geluksmomenten vooral in de natuur, voor jou kunnen ze heel ergens anders in liggen.