The Shamanic Way

Workshops

Workshops

WORDT EEN EARTHKEEPER

In deze online training, leer je de basisbeginselen om een Earthkeeper te kunnen worden.
Een Earthkeeper is iemand die een diepe verbinding en liefde heeft voor Moeder Aarde en voor alles waaruit ze bestaat. Is iemand die bereid is te leren van wat zij te vertellen heeft en bereid is een aantal gebaande wegen te verlaten. Zich te laten verrassen door de schoonheid en inzichten die verkregen worden, door open te staan voor dat wat Moeder Aarde te bieden heeft.

Het effect hiervan zal zijn, dat je naast de verbinding met Moeder Aarde je ook steeds dieper gaat verbinden met jezelf. Dat er een overvloed van kennis zo bij je naar binnen kan stromen. Je gaat goed voor Moeder Aarde zorgen, maar dan volgens haar condities, en zij zorgt goed voor jou.

Deze training zal binnenkort online komen. Heb je interesse? Laat het weten door onderstaand formulier in te vullen.

Maak je eigen drum

Je eigen drum is een speciale vriend die je zal genezen, neemt je mee op adembenemende reizen en deelt met jou een verbinding en eenheid met alles wat is. Je eigen drum maken is echt een rijke ervaring; door je liefde, intentie en energie in dit krachtige medicijninstrument te stoppen, wordt het echt een speciale drum voor je.

Dit workshop duurt een volle dag en zal € 280,- (incl. btw en incl. het materiaal voor je drum) gaan kosten. Het gaat alleen door wanneer er voldoende animo voor is.

Heb je interesse? Laat het weten door onderstaand formulier in te vullen. Dan weet ik of ik het kan gaan organiseren.

Spirit van je Drum

Velen voelen zich een behoefte om met de helende ritmes van de sjamanistische drum te werken voor hun persoonlijke ervaringen en in wat ze delen met anderen. De drum kan een geweldige leraar, genezer en vriend zijn op je spirituele reis.

In deze volledige dag workshop zullen we baden op het ritme van de drum en delen in technieken voor genezing en voor reizen. We zullen ook kijken naar je eigen unieke ritme en leren hoe je ermee kunt werken als een hulpmiddel voor persoonlijke genezing en spirituele groei. Leren werken met de Spirit of the Drum vanuit dankbaarheid en respect.

Dit workshop duurt een volle dag en zal € 50,- (incl. btw) gaan kosten. Het gaat alleen door wanneer er voldoende animo voor is.

Heb je interesse? Laat het weten door onderstaand formulier in te vullen. Dan weet ik of ik het kan gaan organiseren.

Heb je interesse?

Het is heel fijn wanneer je dit formulier invult, zo weet wat ik als eerst mag gaan organiseren. Je hebt geen enkele verplichting aan mij, nadat je dit ingevuld hebt, het dient alleen ter informatie. Wel word je als eerste op de hoogte gehouden, wanneer nieuws is over de workshop waar jij interesse in hebt.

Voor welke workshop gaat je belangstelling uit?

7 + 11 =

Edisonstraat 2
5051 DS Goirle

+31623364015
mail@natureclicx.com

Kvk-nr: 70976007
BTW-nr: NL143176651B02